Reserveren

Voor reserveringen kunt u bellen met 033 - 887 33 22 gedurende onze openings-tijden.

(Voicemail berichten gelden niet als reservering).Actueel

Fete de la Musique | 24 juni

08 jun 2017

Sprankelend zomers muziek- en cultuurfestival in Centrum Amersfoort.


 


Tijdens het weekeind van 23 en 24 juni organiseert ArteGanza in het centrum van Amersfoort een muziekfestival ‘Fête de la Musique’, om de zomer in te luiden. Een feest voor muziek en cultuur liefhebbers.


 


Op vrijdag 23 juni wordt het festival geopend met een Frans diner in de Onze Lieve Vrouwentoren. Zaterdag 24 juni begint het festival om 13:00 uur en duurt tot 24:00 uur. Er zullen 22 bands spelen op het Onze Lievevrouwen Plein en op de Groenmarkt. Roelof Meijer en Jaques Happe zullen deze dag presenteren op de twee pleien. Ook wordt het festival vanaf het OLV uitgezonden door Radio de Golfbreker voor de trouwe luisteraars.


 


Zaterdag vanaf 10:00 wordt het Lieve Vrouwekerkhof omgetoverd tot een Amersfoorts Montmartre. Het plein wordt gevuld met marktkramen waar Franse (gerelateerde) producten worden verkocht of worden gepromoot, er lopen cartoonisten rond. 


 


Check de link voor alle muziek optredens op de Groenmarkt, http://fdlm033.nl/programmering-rond-fete-la-musique-2017/Klik hier om terug te gaan naar het overzicht.

Lekker borrelen

Fondue & Gourmet  

Goede wijnen

partners