Reserveren

Voor reserveringen kunt u bellen met 033 - 887 33 22 gedurende onze openings-tijden.

(Voicemail berichten gelden niet als reservering).Actueel

Wine Dine Friday | 17 maart

23 feb 2017

Wat is Wine Dine Friday?
Wine Dine Friday is een gezellig en informeel avondje uit met een wijnproeverij in combinatie met een 3-gangen diner. De wijnproeverij heeft elke maand een bepaald thema, land, streek of wijnhuis, en wordt verzorgd door Weldam Wines uit Amersfoort. Het wordt een informele wijnproeverij waarbij wij jullie niet vermoeien met presentaties of andere lange verhalen over de wijnen die worden geschonken. Genieten van mooie wijnen, lekkere hapjes en goed gezelschap is waar het om draait die avond. Natuurlijk heb je ook de mogelijkheid om via onze kanalen de geschonken wijnen te bestellen voor thuisgebruik.


Voor wie is Wine Dine Friday?
In de eerste plaats natuurlijk liefhebbers van wijn en lekker eten. En dat zijn er velen. Dus kom met je partner, vrienden, collega’s of andere relaties en geniet van deze leuke en unieke avond uit.


De maart editie van Wine Dine Friday vindt plaats op vrijdag 17 maart en heeft als thema Duitland/Oostenrijk. Duitsland en Oostenrijk kennen prachtige wijn en deze willen we graag met jullie delen. Van 18:00 uur tot 19:30 uur wordt er geproefd en vanaf 19:30 uur wordt het diner geserveerd. Reserveer nu snel via de bekende kanalen.


Kosten
Wijnproeverij en 3-gangen diner … 47,50 (dit is inclusief 3 glazen wijn tijdens het diner)
Alleen wijn proeven … 17,50 Klik hier om terug te gaan naar het overzicht.

Lekker borrelen

Fondue & Gourmet  

Goede wijnen

partners