Reserveren

Voor reserveringen kunt u bellen met 033 - 887 33 22 gedurende onze openings-tijden.

(Voicemail berichten gelden niet als reservering).Actueel

Wine Dine Friday | wijnproeverij en diner

30 dec 2016

Na het succes van de 033Huysborrel start Grand Cafe ’t Filmhuys met een nieuw en gezellig initiatief, namelijk Wine Dine Friday. Een wijnproeverij al dan niet in combinatie met een diner. Op vrijdag 20 januari 2017 vindt de eerste proeverij plaats.

Wat is Wine Dine Friday?
Wine Dine Friday is een gezellig en informeel avondje uit met een wijnproeverij in combinatie met een 3-gangen diner. De wijnproeverij heeft elke maand een bepaald thema, land, streek of wijnhuis, en wordt verzorgd door Weldam Wines uit Amersfoort. Het wordt een informele wijnproeverij waarbij wij jullie niet vermoeien met presentaties of andere lange verhalen over de wijnen die worden geschonken. Genieten van mooie wijnen, lekkere hapjes en goed gezelschap is waar het om draait die avond. Natuurlijk heb je ook de mogelijkheid om via onze kanalen de geschonken wijnen te bestellen voor thuisgebruik.


Voor wie is Wine Dine Friday?
In de eerste plaats natuurlijk liefhebbers van wijn en lekker eten. En dat zijn er velen. Dus kom met je partner, vrienden, collega’s of andere relaties en geniet van deze leuke en unieke avond uit.


De 1e Wine Dine Friday vindt plaats op vrijdag 20 januari 2017 en heeft als thema Coppola. De prachtige wijnen uit Californië van de beroemde filmmaker Francis Ford Coppola. Van 18:00 uur tot 19:30 uur wordt er geproefd en vanaf 19:30 uur wordt het diner geserveerd. Reserveer nu snel via de bekende kanalen.


Kosten
Wijnproeverij en 3-gangen diner … 47,50 (dit is inclusief 3 glazen wijn tijdens het diner)
Alleen wijn proeven … 17,50Klik hier om terug te gaan naar het overzicht.

Lekker borrelen

Fondue & Gourmet  

Goede wijnen

partners